Livenaiset.com - Info

Livenaiset.com antaa sinulle mahdollisuuden katsella ja chattailla tuhansien uskomattoman seksikkäiden mallien kanssa.

Sinulla on mahdollisuus muodostaa hyvinkin intiimi suhde suosikki malliesi kanssa privaatti chattien kautta. Aluksi voit tutustua naisiin lukemalle heidän profiilinsa, ja halutessasi esitellä heille myös itsesi lähettämällä kuvia ja omat tietosi.

Livenaiset.com saitin kautta löydät malleja, jotka ovat valmiit tyydyttämään kaikki mahdolliset fantasiasi ja fetissisi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Jokainen esiintyjä valitsee oman minuutti veloitus hintansa, joten maksat vain sen verran, kun haluat viettää aikaa hänen kanssa.

Valittuasi haluamasi mallin, niin siirrytte privaatti-show tilaan, missä näet kyseisen esiintyjän minuutti veloitus hinnan. Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus aloittaa livechat, tai peruuttaa se jos et ole tyytyväinen hintaan, ja etsiä uusi malli testiin. Minuuttiveloitus alkaa vasta siitä, kun sopiva malli löytyy, hyväksyt hänen taksansa, ja nautinnollinen livekamera sessio on valmis käynnistymään.

Aito Livelähetys

Tarjoamme euroopan kattavimman, amatööri-livekameravalikoiman. Ulkomaisten mallien lisäksi linjoilla on myös suomalaisia malleja ja määrä kasvaa koko ajan. Live malleja on linjoilla jatkuvasti useita satoja. Livelähetykset toimivat kaikissa selaimissa, myös IPhone käyttäjät, mukaanlukukien käyttäjät joiden selain ei tue Flash-sovelluksia, on huomioitu.

Linjalla on esiintyjiä joka makuun, haluun ja fetissiin. Palvelu on anonyymi ja turvallinen: Esiintyjä ei saa sinusta mitään tietoja. Esiintyjä näkee vain anonyymin nimimerkin. Voit seurata hänen esiintymistään, chattailla vapaasti tai esittää hänelle toiveitasi ja fantasioitasi.

Voit myös valita tirkistely-tilan, jolloin esiintyjä ei tiedä että katselet häntä...

Esiintyjälista

Listauksessa näkyy vain kulloinkin "online" tilassa olevat esiintyjät. Mikäli joku sinua kiinnostava malli katoaa listalta, tarkoittaa se useimmiten sitä että hän on jonkun kanssa privaatissa ja siten saattaa palata piakkoin takaisin listaukseen.

Esiintyjälista päivittyy noin minuutin välein ja uusia esiintyjiä tulee online-tilaan jatkuvasti.

Maksullinen sisältö

Meillä voit maksaa sms-maksulla, luottokorteilla, verkkopankilla, puhelimella ja myös laskulla. Kaikki maksutapahtumat on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoidettavaksi. Puhelinlaskussasi, tiliotteellasi tai luottokorttilaskussasi ei näy mitään tähän palveluun viittaavaa. Voit huoleti katsella sisältöämme, tieto siitä pysyy salassa.

Ilmainen sisältö

Meillä voit rekisteröityä ilmaiseksi. Rekisteröityminen avaa sinulle valtavan sisältötarjonnan täysin ilmaiseksi! Mm. kaikki live-esiintyjien kuva- ja videogalleriat ovat katseltavissa ilmaiseksi. Riittää että olet kirjautunut sisään.