Palvelun käyttöehdot: 28.1.2017

Rekisteröityessään henkilön ja palveluntuottajan välille syntyy sopimus, joka on voimassa tässä määriteltyjen ehtojen mukaisesti.

1. Käyttäjä ja rekisteröityminen


Käyttäjäksi voi rekisteröityä ainoastaan 18-vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva yksityishenkilö. Hyväksymällä palvelun ehdot, käyttäjä vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen.

2. Käyttäjän tunnistaminen


Mikäli käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun muutoin kuin tekstiviestillä, tulee hänen myös antaa toimiva ja vain hänen hallussaan oleva sähköpostiosoite liitettäväksi käyttäjän käyttäjätunnukseen rekisteröimisen yhteydessä. Käyttäjän niin pyytäessä, hänelle voidaan lähettää hänen salasana ko. rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseensa.

Mikäli käyttäjä epäilee kirjautumistietojensa joutuneen kolmannen osapuolen haltuun, on hän velvollinen viipymättä ottamaan yhteyttä ylläpitoon ja ilmoittamaan koodinsa katoamisesta.

3. Palveluntuottajan velvollisuudet


Palveluntuottaja huolehtii, että käyttäjän henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Palveluntuottaja vastaa omien järjestelmiensä tietoturvan ylläpitämisestä sellaisella tasolla, jota voidaan pitää ammattimaisena, ja viranomaisten antamien säännösten, ohjeiden ja suositusten mukaisena.

4. Ilmaiset palvelut


Palveluun voi rekisteröityä täysin ilmaiseksi. Palvelun sisältö on käytettävissä ilmaisilla tunnuksilla rajoitetusti. Palveluntuottaja saa rajoittaa tiettyjen sisältökokonaisuuksien käyttöä ilmaisilla tunnuksilla.

Ilmaiseksi rekisteröitynyt käyttäjä voi ladata tunnukselleen rahaa yleisimmillä maksutavoilla.

6. Laskutus ja maksaminen


Kaikki sivustolla tapahtuvat maksutapahtumat on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoitoon. Tunnukselle voi ladata rahaa/katseluaikaa tekstiviestillä, puhelimella, luottokorteilla ja verkkopankilla. Riippuen käyttäjän luottoluokituksesta, voi käyttäjä maksaa tilauksensa myös jälkikäteen.

9. Käyttäjätilin sulkeminen ja sopimuksen purkautuminen


Mikäli
- käyttäjä niin itse pyytää
- käyttäjä rikkoo käyttöehtoja tai palveluntuottajalla on todennäköinen syy epäillä käyttäjän tunnusta käytettävän palveluntuottajalle vahingollisella tavalla
- palveluntuottajalla on syytä epäillä käyttäjän antaneen vääriä tietoja itsestään
- palveluntuottaja huomaa tarkistuksissaan että käyttäjä on alaikäinen

10. Käyttäjätietojen oikeellisuus


Käyttäjä ymmärtää että väärien ja harhaanjohtavien tietojen antaminen on suomen rikoslain mukaan rangaistava teko.

11. Copyright © 2009-2017 Livenaiset.com


Kaikki palvelusta ladattavissa oleva materiaali on tarkoitettu vain käyttäjän omaan käyttöön. Kaikenlainen levittäminen, kopiointi ja muunlainen julkinen esittäminen on ehdottomasti kiellettyä.